71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK

Elværktøj - stort udvalg af billig elværktøj her

Elværktøj

Hos Multikøb tilbyder vi dig et stort udvalg af elværktøj, såsom rundsav, stiksav, akku boremaskine, bajonetsav, Væg/loftsliber og vinkelsliber. Da vi kun har få ansatte, få varelagre og få lokationer, kan vi give dig en god og billig pris, når du handler elværktøj. Vi har skåret mellemleddet væk og gør en dyd af at forhandle priser, så du får elværktøj til den helt rigtige pris. Du kan nemt bestille elværktøj og gøre gode køb hjemme fra sofaen, hvorefter vi sender det direkte hjem til dig. Multikøb hjælper dig altså med de bedste priser på elværktøj, når du skal lave GØR-DET-SELV opgaver og du kan ordne det hele online.

Stationære maskiner
Håndholdte maskiner
Andre gode Elværktøj tilbud

Gode tilbud og hurtig levering til din dør

Du kan altså nemt finde billige elværktøj, når du skal bygge eller ombygge derhjemme. Vi har dagligt vores ”Super Tilbud” på varer, herunder elværktøj, som du kan spare endnu mere på. Bestilling klarer du herinde på siden, og i løbet af kun få dage leverer vi til din dør. Skulle du have spørgsmål, er vores kundeservice klar til at besvare dem mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14 på telefon 86 46 49 58 eller i aftentimerne på mail: info@multikoeb.dk

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.