71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK

Hus og bolig - online leverandør til hus og bolig

Hus og bolig

Som din online leverandør af alt til hus og bolig, vil Multikøb gerne give dig de bedste priser. Det er vores mission at have de laveste priser i vores online shop, og vi arbejder konstant på at kunne give dig dine bolig artikler billigst. For at kunne det, har vi kun få varelagre, lokationer og ansatte og har en lav fortjeneste. Vi gør en dyd i at forhandle priser og derfor også at handle billigt – og så har vi skåret mellemledet væk. Alt dette gør, at du kan få de bedste priser her hos os - i dit online boligcente. Hos Multikøb finder du hvad du ellers ville finde i et boligcenter, såsom beslag, søm, skruer, postkasser, elartikler, støvsugere, vejsalt, brændeovnstilbehør, tag og andet boligtilbehør og meget mere. Alle vores produkter er af høj kvalitet og efter høje danske standarder.

Andre gode Hus og bolig tilbud

Slip for at slæbe – bestil hjemmefra.

Med os som dit online leverandør til hus og bolig, kan du bestille dine boligartikler hjemmefra og vi sender det hjem til dig i løbet af få dage. Det bliver ikke meget nemmere og du er fri for at tage turen til dit lokale isenkræmer og slæbe favnen fuld. På Multikøb er priserne lavere og du sparer på et hav af varer. Vi kører dagligt ”Super tilbud”, hvor du kan spare endnu mere på dit hus og bolig tilbehør

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.