71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK

Køkken - Altid billigt VVS til køkken

Køkken

Hos Multikøb finder du et stort online udvalg af køkkenartikler og VVS til køkken af rigtig god kvalitet. Vi tilbyder et hav af forskellige modeller, mærker og størrelser fra de mest populære kvalitetsproducenter. Det giver dig mulighed for at finde netop dén model, der matcher dit behov. Udover vores faste lave priser, finder du også altid en lang række gode tilbud, når du køber online. Køb dit nye VVS til køkken i dag og få det leveret lige til døren i løbet af 2-3 dage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds, og derfor giver vi naturligvis også 30 dages fuld returret.

Køkkenvandhaner - kogendevandhaner og drikkevandskøler
Køkkenvaske - stålborde og bryggersvaske
Affaldssortering og køkkenkværne
Køkkentilbehør og Køkkenartikler
Andre gode Køkken tilbud
Nyt Køkken nemt hurtigt og billigt

Vi har lave priser på VVS artikler til Køkken. Skal du bruge Køkkenbatterier, Køkkenvaske,osv så har vi et stort udvalg. Du kan bestille direkte på hjemmesiden, og levering sker som sædvanligt direkte hjem til din dør.

 

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.