71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK
Julegaver, byt frem til 6/1-2017

Svæverammer

Svæverammer

Køb billige Svæverammer

Hos Multikøb finder du et kæmpe online udvalg af Svæverammer af god kvalitet. Vi giver dig mulighed for at finde netop dén model, der matcher dit behov. Udover vores faste lave priser, finder du også altid en lang række gode tilbud, når du køber online. Køb din nye Svæverammer i dag og få det leveret lige til døren i løbet af 2-4 arbejdsdage. For os er det vigtigste, at du er tilfreds, og derfor giver vi naturligvis også 30 dages fuld returret.

Der er ikke nogen produkter i denne kategori.
Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.