Tlf.: 71 99 55 05
E-mærket
Lave priser
30 dages returret
 

Trampolin til nedgravning - og trampolin uden net

Trampolin til nedgravning

En Trampolin til nedgravning vil være et hit for alle børn, en trampolin kan være med til at udvikle børn motorisk. Havetrampoliner skal købes på nettet. Så der opnås de største besparelser. Havetrampolinerne er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav og alle dele der kræver godkendelse er godkendte. Multikøb.dk leverer direkte til din adresse, inden for 2-4 hverdage.Trampolin "IN GROUND" Ø457 cm (150 kg)
2.095,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 84194
Antal:
Trampolin "IN GROUND" Ø396 cm (150 kg)
1.799,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
VVS nummer: 84192
Antal:


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, fritidsudstyr samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.