71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK

Værktøj - Opnå store besparelser på dit værktøj

Værktøj

Hos Multikøb gør vi en dyd i at forhandle priser og handle billigt. Det kommer dig som kunde til gode, når du skal købe værktøj til dit næste byggeprojekt. Du finder blandt andet værkstedsudstyr, håndværktøj, el-værktøj, luftværktøj, stiger, stilladser, svejser og tilbehør. Alt sammen til en meget billig pris. Hos Multikøb har vi kun få ansatte, få lokationer, har en lav fortjeneste og så har vi skåret mellemledet væk. På den måde kan du få rigtige gode tilbud på værktøj til dit byggeprojekt. Ikke nok med at vi kan give dig værktøj til de rigtige penge, så er det samtidig værktøj der følger høje danske standarder og kvalitetskrav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten af vores værktøj blot fordi prisen er lav .

Andre gode Værktøj tilbud

Vores service

Når du handler værktøj eller andet på Multikoeb.dk, sørger vi får at sende det hjem til dig i løbet af få dage. Du kan altså bestille dit GØR-DET-SELV værktøj derhjemme fra sofaen i ro og mag. Skulle du have spørgsmål til os angående dit køb af værktøj eller andet, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe mandag-torsdag fra kl. 9-15 og fredag fra kl. 9-14. I aftentimerne sidder vi klar på chat og mail: info@multikoeb.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.