Tlf.: 71 99 55 05
E-mærket
Lave priser
30 dages returret
 

Vejrstation - Bredt udvalg af vejrstationer

Vejrstation

Hos Multikøb finder du et bredt udvalg af vejrstationer. Alle er af høj kvalitet og kan dække ethvert behov. Med en af vores mange modeller kan du få meget nøjagtige, lokale vejrmålinger fra fx din have, altan eller terrasse. Du kan ligeledes måle temperaturer, vindhastighed- og retninger samt lufttryk og luftfugtighed via de trådløse sensorer. Flere af modellerne har også mulighed for at måle Kuldeindeks det man kalder chill-factor i vejrudsigten på tv, dette giver dig en god indikation af om man skal tage en ekstra trøje på, andre fordel , varmeindeks og dugpunkt. Vi har opdelt vejrstationer i de mest populære kategorier så det er nemt for dig at finde frem til den helt rigtige model der passer til lige netop det behov du har.

Vejrstationer - WI-FI og trådløs fra Ventus og Agimex
Termometer og regnmåler
Tilbehør til vejrstationer
Andre gode Vejrstation tilbud

Oversigt med hjælp til korrekte målinger fra din vejrstation ved at følge nogle få enkelte råd

Vindmåler Optimalt skal man opsætte vindmåleren i 10 meters højde, med uhindret adgang fra alle sider, hvis dette ikke er muligt bør den placeres så højt som muligt og er der forhindringer bør vindmåleren sættes 10 meter væk for hver meter forhindringen er høj. F.eks. er hegnet 2 meter højt, skal vindmåleren placeres 20 meter derfra!

Regnmåling Bør placeres på en jævn overflade hvor regnen kan ramme ubesværet, altså ikke for tæt på en bygning, hegn o.lign gerne i 2 meters højde

Temperaturmåling og luftfugtighed placerss bedst i 2 meters højde, ikke direkte i solen og gerne i gennemtræk

Lyfttryk Her er det vigtigste at kalibrere dit barometer, de fleste vejrstationer kræver indtastning af hvilken højde barometeret befinder sig i. For at finde din adresses nøjagtige højde kan du klikke dig ind på Kort & Matrikelstyrelsens hjemmeside. Indtast din adresse i højre hjørne under find sted.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, fritidsudstyr samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.