71 99 55 05
E-mærke certificeret
Click & Collect
Fragt fra 29 DKK

VVS - Find alt inden for VVS udstyr

VVS

Hos multikøb finder du et stort udvalg af BilligVVS inden for kategorierne Badeværelse, Køkken, Afløb, Varmesystemer, Ventilation og Tagrender. For os er det vigtigt, at se dig igen. Derfor tilbyder vi kvalitetsvarer til en rigtig god og billig pris, når du skal handle. Vi kører også dagligt ”super tilbud” inden for blandt andet sanitet, så du ofte kan gøre nogle gode kup.

BilligVVS kan være mere end bare rør og fittings og kloak og afløb. BilligVVS kan også være smukke badekar, sanitet og baderumstilbehør som er med til at sætte et personligt præg på badeværelset. Der findes et utal af produkter i mange flotte designs og materialer. Her på siden finder du et kæmpe udvalg fra alle kendte producenter som f.eks. ifö, Pressalit, Gustavsberg, hansgrohe, Vola, Duravit og mange andre

Andre gode VVS tilbud

Vi et stort udvalg af "Gør det selv" BilligVVS til køkken, badeværelse eller hvis du renoverer hus.

Vores kunder er alle typer – lige fra håndværkeren som har det godt med skarpe priser, stort udvalg og hurtig levering til den private som selv har evnerne til at skifte vasken i bryggerset. Vi tilstræber at have et varieret produktkort så vi kan matche alle kundetyper. Vi håber du finder det du søger. vi gør en dyd af at handle billigt og forhandle priser så det ikke kan betale sig at køb BilligVVS i Tyskland. Alt dette kommer dig til gode, når du skal handle udstyr til dit næste byggeprojekt derhjemme.

Det er nemt at bestille varene på vores hjemmeside, hvorefter du får leveret direkte til din adresse i Danmark. På den måde sparer du både mange penge men også tid. Har du brug for hjælp eller mangler du information er du altid velkommen til at kontakte kundeservice morgen, middag og aften.


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.