Afretter og tykkelseshøvl - køb den billig her

Afretter og tykkelseshøvl

Afretterhøvl og Tykkelseshøvl er beregnet til afretnings og tykkelseshøvling af alle typer opskåret tømmer med kvadratisk, rektangulær eller affaset form. Når Afretter og tykkelseshøvle købes på nettet opnår du store besparelser på din afretter og tykkelseshøvl. Multikøb.dk leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 dage. Alle afretter og tykkelseshøvle er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav

Leveringstid: 21-22 hverdage
Varenummer: POWX204
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX204A
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: ML4419955
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.