Akku værktøj

Akku værktøj

I vores værktøjsafdeling arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde dig de bedste priser. Det kommer dig som kunde til gode, når du skal købe Akku værktøj til dit næste byggeprojekt. Alt sammen til en meget billig pris. Hos Multikøb har vi skåret mellemledet væk. På den måde kan du få rigtige gode tilbud på Akku værktøj. Ikke nok med at vi kan give dig Akku værktøj til de rigtige priser, så er det samtidig Akku værktøj der følger høje danske standarder og kvalitetskrav. Du får hurtiglevering inden for 2-3 hverdage ud over det yder vi 30 dages returret

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.