Akkusæt

Akkusæt

Akkusæt skal købes hos Multikøb på nettet. Herved opnår du nogle af nettets bedste besparelser. Vi leverer dit nye akkuværktøjssæt direkte til din dør, det meste har du allerede inden for 2-3 hverdage. Alle produkterne her på siden er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav. Du finder helt sikkert et akkusæt der passer til dine ønsker og behov.

8%

Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 4257195
Antal:

32%

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWE00067
Antal:

29%

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX0026LI
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.