Auto - Køb biltilbehør og biludstyr online

Auto

Find alt i autoudstyr til super skarpe online priser på Multikøbs store biltilbehørsside. Her finder du alt i kvalitets udstyr til bilen. Uanset om det er nye bilmåtter, trailere, benzindunke, isskrabere, startkabler eller nogle helt tredje finder du her. Udover vores kæmpe udvalg, er vores priser også presset helt i bund, så du altid kan være sikker på, at få de billigste priser. Endvidere forhandler vi kun tilbehør fra producenter der lever op til de højeste kvalitetskrav som virkelig afspejles i de produkter du finder her på siden. Disse kvalitetskrav gør, at du kan være sikker på, at dit nye tilbehør til bilen er ethundrede procent hver gang du handler hos os. Vi leverer generelt inden for 2-3 hverdage, så du hurtigt kan have dine nye autodele i hænde hurtigst muligt.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.