Autoværktøj - køb alt i autoværktøj online

Autoværktøj

Køb billig autoværktøj. Hos multikøb finder du et stort udvalg af autoværktøj. Vi har et bla. løfteværktøj, aftrækkerværktøj, bremseværktøj, motorværktøj , aftrækker til vinduesvisker og andre specialværktøjer til autoreparationer. Vi har alt der skal bruges så om du skal skifte mellem sommer og vinterdæk eller skifter bremser og andre mekaniske dele har vi udstyret til det. Selvom der er stor forskel på autoværktøj følger vi de høje standarder og danske kvalitetskrav, da det er meget vigtigt for os at vi leverer autoværktøj af høj kvalitet.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.