Badekar - kæmpe udvalg af badekar i alle størrelser

Badekar

Hos Multikøb kan vi gøre det billigere, når du skal have nyt badekar. Det kan vi fordi vi har få lokationer, varelagre, ansatte og fordi vi går op i at forhandle priser og handle billigt. På trods af det, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, når vi indkøber blandt andet badekar. På Multikoeb.dk er du derfor sikret kvalitetsprodukter til en lav pris. Vi har dagligt ”Super Tilbud”, hvor du lige nu kan spare op til 50% på dit nye kar. Lige nu kan du få siddebadekar, fritståendebadekar, og tilbehør ligeså vel som mærkerne Duravit, Gustavsberg, Strømberg og Ifø.

Badekar produktgrupper

Se alt tilbehør til badekar

Vi forhandler disse mærker af badekar

Når du køber badekar eller andre produkter på Multikoeb.dk giver vi dig ikke kun mulighed for at spare mange penge, men også en hurtig levering. Du kan bestille online hjemmefra sofaen og får det sendt hjem til dig i løbet af få dage. Hvis du vil se hvad vores andre kunder har sagt om os, kan du se mere på Trustpilot.dk eller i den højre spalte på siden her. Når du køber badekar hos os, vil vi gerne se dig igen og skulle du være utilfreds med noget eller har spørgsmål til dit køb af kar, kan du mandag-fredag kontakte vores kundeservice på 86 46 49 58 i dagtimerne eller på mail info@multikoeb.dk i aftentimerne.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.