Badeværelse - Find fedt udstyr til dit badeværelse

Badeværelse

Hos Multikøb tilbyder vi dig et stort udvalg inden for badeværelsesmøbler. Vi har mange forskellige badeværelsesskabe og muligheder for badeværelsesopbevaring. Vi har også et stort udvalg inden for VVS til badeværelser, såsom armaturer, batterier, badekar, håndklædetørrer, håndvaske og toiletter. Da vi kun har få ansatte, få varelagre og få lokationer, kan vi give dig en god og billig pris, når du handler varer til dit eksisterende eller nye badeværelse. Vi har en lav fortjeneste, har skåret mellemleddet væk og gør en dyd ud af at forhandle priser, så du får artikler til dit badeværelse til den helt rigtige pris. Du kan nemt bestille varer til dit badeværelse og gøre gode køb hjemme fra sofaen, hvorefter vi sender det direkte hjem til dig. Multikøb hjælper dig altså med de bedste priser på VVS udstyr, når du skal lave badeværelse, og du kan ordne det hele online.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.