Batteridrevet græstrimmer

Op nå en velholdt og pæn græsplæne med en batteridrevet græstrimmer. Med en ledningsfri græstrimmer slipper du for, at skulle holde øje med ledningen hele tiden. Med en batteridrevet græstrimmer kan du komme rundt i hele haven på ingen tid. Hos Multikøb har vi et godt stort udvalg af forskellige batteridrevet græstrimmer, der alle klare selv de mest tilgroede græskanter. 

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWXG2032
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWEG4500
Antal:

1.133,-

Leveringstid: 5-10 hverdage
Varenummer: POWDPG7542
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWDPG7540
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWDPG7545
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.