Belægning - Køb Belægning og grus online

Belægning

I vores sortiment finder du et godt udvalg af belægning, så som belægningssten, bark-/træflis, belægningsgrus, granitskærver, sand, grus & jord og vi forhandler også de ukrudtsduge man har behov for ved køb af belægning. Husk du altid har 30 dages returret, når du vælger at købe belægning og grus hos os. Køb i dag og få leveret direkte til adressen nemt og billigt.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.