Børneredskaber

Børneredskaber

Haveredskaber til børn kan til hver en tid være til stor glæde for dit barn. Vi har et stort udvalg af de mest populærre haveredskaber i børne størrelse. bl.a. en trillebøresæt, havesæt til børn med spand og redskaber. Multikøb har gjort hele købsoplevelsen nem og bekvem, og vi leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 hverdage for en overkommelig pris. Alle børneredskaber i vores sortimet er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav, så du trygt og sikker kan anvende dem uden dit barn kommer til skade.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML91830
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU1741187
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU1741191
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU1741189
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU1741190
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.