Brændekløver

Brændekløver

Brændekløvere og brændeflækkere køber du altid billigt her hos Multikøb. Vi har et stort udvalg af kløvere og flækkere med kapacitet fra 4 til 12 tons. Nedenfor finder du både elektriske brændekløvere og brændeflækkere, der kører på diesel eller benzin.
Med en effektiv brændekløver i ordentlig kvalitet sparer du tid og slid, kan arbejde længere og skåner din krop betragteligt. Om du er professionel skovhugger eller på udkig efter en hobby-brændekløver til familien finder du den rette her.

55%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP18023
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP50441
Antal:

34%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP69865
Antal:

Med en god brændekløver sparer du tid, kan arbejde længere og du skåner din krop betragteligt

Hvor romantisk det end er, at stå og hugge brænde med en økse, så kommer vi ikke uden om, at det er hårdt fysisk arbjde, der tager tid. Sådan behøver det midlertidig ikke være, for med en effektiv brændekløver i ordentlig kvalitet, sparer du både tid og slid.

En brændekløver gør i bund og grund det samme som en økse: Den kløver brænde. Men hvor øksen kræver en del af din fysik, arbejder en brændekløver i stedet på strøm, hvilket sparer dig for en del sved og hårdt arbejde.

Du kan både få brændekløvere, der sættes i stikkontakten, og brændekløvere, der har indbygget dieselgenerator. Om du skal købe den ene eller den anden type brændekløver er op til dig selv, da de er lige effektive, men husk at tage højde for, hvor du kommer til at bruge den.

Ekstraudstyr til din brændekløver

De fleste brændekløvere kommer med et standard kløvehoved, der kløver brændestykket i to. Men vil du spare tid, kan du også købe ekstra kløvehoveder til din brændekløver, der kløver træet i fx 4 eller 6 stykker.

Sikkerhed når du benytter din brændekløver

En brændekløver er et kraftfuld stykke værktøj, og som med alt andet af den slags, skal du være forsigtig med brugen. Når du arbejder med din brændekløver skal du derfor være opmærksom på følgende: - Sørg for, at brændekløveren stå fast på et solidt, plant underlag. - Sørg for, at der er tilstrækkelig afstand til omkringliggende mennesker og bygninger, da træet ved et uheld godt kan smutte. - Bær tilstrækkeligt sikkerhedsudstyr, herunder sikkerhedsbriller, da træsplinter og -stumper kan.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.