Brændely

Brændely

Har du lidt eller smal plads i garagen eller er brændet kun nødtørftigt dækket af under en presenning i haven. Det er ofte brændets lod, men hvorfor ikke bygge en brændevæg, som giver stemning i uderummet da et brændely kan anvendes til afskærmning. Brændelyet Placeres op ad husmuren. Brændet løftes fra underlaget, på den måde sikrer du dig, at dit brænde bliver holdt tørt og rent, så det er klar til brændeovnen. Leder du efter et brændely Så udvalget her på siden

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: 801-069
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.