Brændeovnstilbehør - brændeovne og tilbehør

Brændeovnstilbehør

Brændeovnstilbehør er en stor del af vores sortimentet. Vi har alt til brændeovnen: bl.a. brændekurve, pejsesæt, fugtighedsmåler, askesuger og meget andet. Gå på opdagelse blandt de lækre designerprodukter og sammensæt netop dit helt eget udtryk!

Vi har ekstra lave priser på til behør til brændeovnen. Du kan bestille direkte via hjemmesiden, og levering sker selvfølgelig direkte hjem til din dør iden for ganske kort tid, normalt inden for 2-3 arbejdsdage. Nyt Brændeovnstilbehør - nemt og billigt

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.