Bundventil - Bundventil til håndvaske

Bundventil

Bundventil til håndvaske kan med fordel købes på nettet. på den måde opnår du de største besparelser. Multikøb.dk leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 hverdagedage. Alle bundventiler er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav.

Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: NO0696
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: NO0691
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: NO0690
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: NO0695
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.