Byggematerialer - Køb Byggematerialer online

Byggematerialer

Køb Byggematerialer hos Multikøb.dk, vi er din billigste og bedste leverandør af byggematerialer - og garant for din gode købsoplevelse. I 2007 var vi den nye dreng i branchen, og på blot få år har vi overhalet de gammeldags byggecentre og kan nu bryste os af, at Multikøb er det største, billigste og mest velassorterede byggecenter i Danmark i dag.

Spar tid og penge: Køb billigt, professionelt værktøj og byggematerialer med store besparelser online hos byggemarkedet Multikøb og spring køen i det traditionelle center over. Her er ingen lange ventetider, det går hurtigt med bestillingen, og du er garanteret hurtig levering på dine onlinekøb.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.