Campingudstyr - Jagt og fiskeri - Campingudstyr

Campingudstyr

Leder du efter nyt Campingudstyr på nettet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Multikøb.dk forhandler nemlig alt lige fra telte, soveposer og spejderudstyr til kølebokse og udstyr til madlavning i det fri. Når du køber campingudstyr på nettet her hos os, er du garanteret at få leveret god kvalitet til en billig pris – lige til døren i løbet af kun 2-3 hverdage. Her på siden finder du altid mange gode tilbud og et stort udvalg, så du hurtigt kan skaffe dét, du lige står og mangler, uden at skulle stå i kø.

Telte - soveposer og udstyr

Jagt og lystfiskeri

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.