Carport

Carport

For en boligejer er en carport en rigtig god investering. Den beskytter dine biler, cykler og scootere og er forholdsvis nem at montere og passer til alle typer huse. Men er en carport bare en praktisk foranstaltning Den står jo meget iøjenfaldende lige ved siden af huset og er noget af det første besøgende og forbipasserende ser.

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 540-044
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 540-043
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.