Cementblander - Tvangsblander - Køb online

Cementblander

Søger du en effektiv, billig blandemaskine finder du det hos Multikøb, når du vælger den klassiske betonblander med 125 liter tromle. Et andet rigtig godt og billigt valg er den klassiske og velkendte cementblander fra blandemaskinen er en professionel blandemaskine med ekstra forstærket stel og en kapacitet på 145 liter og 230 Volt. Cementblanderen er støjsvag med et slagfast motorhus og det ideelle valg til håndværksmestre, landmænd og selvbyggere. Helt uden tvang vil vi også foreslå den professionelle blander, at se nærmere på den kraftfulde og effektive tvangsblander M 110, som har stort kraftoverskud og støjsvag motor og er optimal til blanding af alt fra jordfugtig beton til slidlag.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP18096
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.