Co2 Svejser - Køb Co2 Svejser online

Co2 Svejser

CO2 svejsere til billige priser finder både Gør-det-selv folk og professionelle svejsere hos Multikøb. Se nedenfor og find dit svejseapparat i vores udvalg fra Telwin, som byder på alt fra den digitale spot svejser, der er særlig egnet til applikationer i autoværksteder, til den professionelle, trinregulerede CO2 svejser Mastermig 300, som er til mig/ mag/ flux svejsning og særlig velegnet til svejsning af plader og industrikonstruktioner.

Leveringstid: 5-10 hverdage
Varenummer: 821061
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 823044
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 821065
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 827003
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 821055
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 816050
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 816054
Antal:

Ved CO2 svejsning (MIG/MAG-svejsning) skabes ved hjælp af strømforsyning gennem en svejsepistol en lysbue mellem den fremførte svejsetråd og arbejdsemnet. Lysbuen sammensmelter det materiale, der skal svejses, og svejsetråden og skaber således svejsningen. Trådføderen sørger kontinuerligt gennem hele processen for at tilføre tråd gennem svejsepistolen. Svejsepistolen tilfører desuden beskyttelsesgas til svejsningen.

MIG- og MAG-svejsemetoderne afviger fra hinanden ved at MIG-svejsning (metal inert gas) bruger en inaktiv beskyttelsesgas, der ikke tager del i svejseprocessen, mens MAG-svejsning (metal active gas) udvikler en aktiv beskyttelsesgas, som indgår i selve svejseprocessen. Normalt indeholder beskyttelsesgassen aktiv carbondioxid eller oxygen, og derfor er MAG-svejsning meget mere almindelig end MIG-svejsning. Faktisk bruges betegnelsen MIG-svejsning ofte uretmæssigt i forbindelse med MAG-svejsning.

I dag bruges MIG/MAG-svejsning næsten overalt i svejseindustrien. De største brugere er tunge og mellemtunge industrier, f.eks. skibsværfter, producenter af stålkonstruktioner, rørledninger og trykbeholdere samt reparations- og vedligeholdelsesvirksomheder. MIG/MAG-svejsning bruges også ofte i metalpladeindustrien, dvs. især i bilindustri, bilværksteder og småindustri. Gør-det-selvfolk og hjemmebrugere har normalt MIG/MAG-svejsemaskiner.

MIG- og MAG-svejseudstyr omfatter typisk en strømkilde, en trådboks, et jordkabel og en svejsepistol, samt eventuelt en ekstra væskekøleenhed og en beskyttelsesgasbeholder eller et gasnetinterface. Formålet med trådboksen er at forsyne svejsningen med den nødvendige svejsetråd fra spolen til svejsepistolen. Trådboksen giver også mulighed for at starte og stoppe strømkilden og - ved brug af en elektrisk strømkilde - at styre forsyningsspændingen med strømkilden. Derfor er strømkilden sluttet til trådboksen ved hjælp af et kontrolkabel. Desuden styrer trådboksen beskyttelsesgasflowet. Den nødvendige beskyttelsesgas til svejsningen opnås ved brug af en gasbeholder eller gasnettet.

Enhederne kan også have et udskifteligt kontrolpanel og ekstra separat aktiverede funktioner.
Svejsepistolen opvarmes under svejsningen, og derfor skal den køles af med gas eller væske. I gaskølede svejsepistoler virker beskyttelsesgassen, der løber til pistolen gennem svejsekablet, samtidig som pistolkølemiddel. I væskekølede pistoler er en separat væskekølingsenhed nødvendig for at recirkulere kølevæsken i svejsekablet til pistolen.
Konstruktionen af en MIG/MAG-svejsemaskine er begrænset af trådspolen inden i maskinen. Spolen er ofte en tung og pladsforbrugende komponent. Alligevel er de mest moderne MIG/MAG-svejsemaskiner smarte, kompakte maskinenheder.
Ved MIG/MAG-svejsning er svejserens værktøj en svejsepistol. Den bruges til at fremføre tilsatsmaterialet, beskyttelsesgassen og den nødvendige svejsestrøm til arbejdsemnet.

De vigtigste problemer med tilknytning til MIG/MAG-svejsning er svejsepositionen, svejsepistolens vinkel, længden af løs tråd, svejsehastigheden og svejsebadets form.
Lysbuen tændes med en trigger i pistolen, og pistolen bevæges derefter med jævn hastighed langs med svejsefugen. Dannelsen af svejsningen skal overvåges. Svejsepistolens position og dens afstand til arbejdsemnet skal konstant opretholdes. Det er særlig vigtigt, at svejseren hele tiden koncentrerer sig om at styre svejsningen. Blot et øjebliks uopmærksomhed kan øge risikoen for svejsefejl. I sådanne situationer er det tilrådeligt at afbryde svejsningen et øjeblik og derefter genoptage den.

Synergisk MIG/MAG-svejsning
Synergisk justering eller justering via en enkelt knap betyder, at trådhastigheden er knyttet til spændingen og måske også andre parametre. Det gør det lettere at finde svejseværdierne, da kun en enkelt knap er nødvendig til justering af effekten.
Den lette justering er baseret på forudindstillede synergikurver, der gemmes i kontrolpanelet på svejsemaskinen. Der kan desuden knyttes en vejledende materialetykkelse til synergikurverne, hvilket gør det endnu lettere at justere svejseparametrene.

Pulssvejsning
Ved pulssvejsning tilføres svejsestrømmen i impulser med det formål at flytte tilsatsmateriale til svejsefugen med én dråbe ad gangen. Toppen af strømmen i den enkelte impuls er høj nok til at sprøjte materialet ind i fugen, mens den lave grundstrøm holder svejsningen og enden af svejsetråden flydende. Impulsfunktionen kræver, at der anvendes flere indbyrdes afhængige parametre. Pulssvejsning bruges primært ved svejsning af aluminium og rustfrit stål. Desuden svejses nikkel- og kobberlegeringer ofte med pulsfunktionen.
Den største fordel ved pulssvejsning er, at der ikke kommer stænk i svejsningen, og at den bliver pæn. Ved aluminium og rustfrit stål reducerer pulssvejsning porøsiteten. Ved nikkellegeringer og andre materialer, der er svære at svejse, er det lettere at bruge pulsmetoden.
 
Dobbelt pulssvejsning
Dobbelt pulssvejsning er en speciel udvidelse af den almindelige pulssvejsning. Den indebærer mulighed for at justere svejsestrømspulsen samt trådhastigheden. Dobbelt pulsmetoden øger svejsekvaliteten ved at forbedre svejsesømmens udseende og form. Den påvirker også svejsesømmens indsmeltning.
Frekvensen for en dobbelt puls henviser til det antal gange en dobbelt puls gentages pr. sekund. Frekvensen er også med til at påvirke svejsningens udseende og varmeinput.   Fjernbetjening monteret på svejsemaskinen øger svejsekvaliteten og -hastigheden – især ved installationsopgaver. Takket være fjernbetjeningen behøves brugeren ikke gå hen til maskinen hver gang han ønsker at ændre på parametrene. fjernbetjening monteret på svejsemaskinen øger svejsekvaliteten og -hastigheden – især ved installationsopgaver. Takket være fjernbetjeningen behøves brugeren ikke gå hen til maskinen hver gang han ønsker at ændre på parametrene.
Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.