Fandt du ikke den vare, du søgte?

Multikøb.dk er altid behjælpelige med at finde den vare du søger eller besvare et spørgsmål. Udfyld formularen nedenfor, så beregner vi prisen og svarer dig tilbage på e-mail eller telefon. Vi svarer oftest tilbage indenfor få timer, også om aftenen og i weekenden. Vi kan også kontaktes på  telefon 71 99 89 58 mandag til torsdag 09.00-15.30 og fredag 09.00-14.00

Navn: *
Telefon: *
E-mail: *

Hvilke produkter ønsker du en pris på?

Antal
VVS Nummer
Navn
Producent
 

Evt. besked:

*
Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.