Cykeltrailer

Cykeltrailer

Hos Multikøb finder du praktiske cykeltrailere. Vores udvalg rummer den flotte og robuste anhænger med aftagelig kasse og kraftige luftgummihjul. Køb i dag og få den leveret lige til døren i løbet af 1-3 hverdage. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds – så derfor giver vi dig naturligvis altid 14 dages fuld returret.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP36101
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP36600
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.