Deltasliber - & tilbehør - Se det store udvalg

Deltasliber

Hos Multikøb gør vi en dyd i at forhandle priser og handle billigt og vi har vi skåret mellemledet væk. På den måde kan du få rigtige gode tilbud på deltasliber. Det kommer dig som kunde til gode, når du skal købe deltasliber til dit næste gør-det-selv projekt. Ikke nok med at vi kan give dig deltasliber til de rigtige penge, så er det samtidig deltasliber der følger høje danske standarder og leveres med fabriksgarnti. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten af vores deltasliber blot fordi prisen er lav.

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: POWX0490
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML4464250
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML4464235
Antal:
Leveringstid: 4-5 hverdage
Varenummer: 2610393364
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.