Ecofan - Køb Ecofan online

Ecofan

Ecofan giver dig et markant lavere brændeforbrug herved opnår du store besparelser på din varmeregning, den er støjsvag og fungere helt uden strøm. På den måde få du helt gratis en mere effektiv udnyttelse af din brændeovn og et bedre indeklima. Med Ecofan forbliver varmen cirkuleret rundt i opholdshøjde i stedet for at lægge sig under loftet og ved hjælp af et vandfas placeret foran Ecofan. Alle Ecofan produkterne er af høj kvalitet og følger danske standarder og kvalitetskrav. Multikoeb.dk leverer direkte til din adresse til en lav fragt

26%

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 800
Antal:
Leveringstid: 1 hverdage
Varenummer: 810CA
Antal:

22%

Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 812CA-sort
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: 806CA
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.