Elværktøj - stort udvalg af billig elværktøj

Elværktøj

Hos Multikøb tilbyder vi dig et stort udvalg af elværktøj, såsom rundsav, stiksav, akku boremaskine, bajonetsav, Væg/loftsliber og vinkelsliber. Da vi kun har få ansatte, få varelagre og få lokationer, kan vi tilbyde billigt elværktøj, når du handler online hos os. Vi har skåret mellemleddet væk og gør en dyd af at forhandle priser, så du får elværktøj til den helt rigtige pris. Du kan nemt bestille elværktøj og gøre gode køb hjemme fra sofaen, hvorefter vi sender det direkte hjem til dig. Multikøb hjælper dig altså med de bedste priser på billigt elværktøj, når du skal lave GØR-DET-SELV opgaver og du kan ordne det hele online.

Stationære maskiner

Håndholdte maskiner

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.