Fliserenser - med kort og langt skaft

Fliserenser

Den nye og ikke forurenende Fliserenser skal købes på nettet. Vi har både Fliserenser med lang skaft, med kort skaft og med stålbørste men fælles for handlen er besparelser Multikøb.dk har gjort fragt, varen og tiden med levering direkte til din adresse til vores faste varemærke  og vi levere alt inden for 2-3 hverdage til danmarks samlet set billigste pris. Alle fliserenser er økologiske i brug og af høj kvalitet som på den måde passer til de høje danske normer og kvalitetskrav.

50%

Leveringstid: 56-58 dage
Varenummer: HP97545
Antal:

60%

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML91099
Antal:
Leveringstid: 97-99 dage
Varenummer: ML91158
Antal:

52%

Leveringstid: 98-100 dage
Varenummer: HP71730
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.