Garageportåbner

Garageportåbner

Har du tænkt over hvor mange gange du egentlig er nødt til at skulle ud af bilen, for at åbne din garageport – og så i regn- og snevejr. Spar dig selv for at skulle ud og åbne din garageport i det kolde og våde vejr, og få dig en garageportåbner af god kvalitet her hos Multikøb.

    Spar penge køb garageportåbner på tilbud

Vi kan give dig nogle rigtig billige priser, da vi har få ansatte, få lokationer og varelagre. Desuden gør vi en dyd ud af, at forhandle priser og gøre en god handel. Derfor kan vi give dig de priser vi gør, når du skal købe garageportåbner eller andre produkter på Multikøb.dk.

Lige nu kan du spare mere end 50% på en garageportåbner på tilbud.Vi leverer i løbet af få dage, det meste inden for 2 hverdage, og vi kan også hjælpe dig med ekstra tilbehør til din portåbner. Du kan klare det hele lige her hos Multikøb, og tilmed spare rigtig mange penge på din nye garageportåbner!

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63003
Antal:

1.079,-

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63002
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63001
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63010
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63018
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63004
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML63012
Antal:

En Garageportåbner kan spare dig for rigtigt meget tid har du f.eks tænkt over, hvor mange gange du skal ind og ud af din bil, når den skal i garagen – for slet ikke at tale om besværet med at skulle åbne den tunge garageport, når regn og sne vælter ned

Det er grunden til at mange er tilbøjelige til at lade porten stå åben imens de er på arbejde eller ude at handle. Og når de hen ad eftermiddagen vender hjem, kan de konstatere, at det har regnet eller sneet ind i garagen – eller også har der måske været ubudne gæster og rode rundt mellem haveredskaber, og hvad der ellers står i garagen. Løsningen på dette er en portåbner som du kan finde nedenfor.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.