Garderobe

Garderobe

Nu kan Multikøb.dk tilbyde dig eksklusive og flotte skydedøre og skydelåger til dit garderobe skab fra gulv til loft og det er helt uden bøvl og besvær. Vi har et stort udvalg du skal blot vælge størrelse, design og farve. Alle modeller er justerbare i højden fra 210-250 cm. Det hele fylder ikke mere end det kan være i din bil. Alle dele er lagerført så du inden for 1-2 hverdage kan bestille og få din nye skydedør til garderoben leveret og startet med at montere

Garderobeskabe - opbevaring og tilbehør

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.