Garderobe og opbevaring - På mål / justerbar højde

Garderobe og opbevaring

Nu kan Multikøb.dk tilbyde dig eksklusive og flotte skydedøre og skydelåger til dit garderobe skab fra gulv til loft og det er helt uden bøvl og besvær. Vi har et stort udvalg du skal blot vælge størrelse, design og farve. Alle modeller er justerbare i højden fra 210-250 cm. Det hele fylder ikke mere end det kan være i din bil. Alle dele er lagerført så du inden for 1-2 hverdage kan bestille og få din nye skydedør til garderoben leveret og startet med at montere.

  • Høj kvalitet og flot design
  • Hurtig levering og stor tryghed
  • Justerbar højde fra 210-250 cm
  • Fylder ikke mere end det kan hentes i egen bil
  • Nem montage med samlevejledning og QR-koder ved hvert eneste punkt

Gulv-til-loft Skydelåger til garderoben

Tilbehør til Skydelåge

Garderobeskabe - opbevaring og tilbehør

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.