ggekoger

ggekoger

Vi kender alle sammen det her med at have travlt om morgenen. Derfor sparer man sin tid, hvor man kan. Med en æggekoger har det aldrig været nemmere, at gøre flere forskellige ting på en gang. Når man er på udkig efter en æggekoger, så er det fordi man ønsker at kogningen af sit æg skal være nemt og hurtigt, vi har alle slags æggekogere til skarpe priser og hurtig levering, lige til din adresse.

Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH494517
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH494572
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH179690
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: FH495240
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.