Græssaks - Køb vendbar græssaks online

Græssaks

Alle typer af græssakse skal købes på nettet da du opnår de største besparelser hos Multikøb.dk som leverer direkte til din adresse inden for 2-3 hverdage. Vi har et stort udvalg af fleksible rygskånendegræssakse med håndtag som muliggøre en let og nøjagtig plænekantning. Både modellerne med skaft og hjul og de andre typer af græssakse er af høj kvalitet og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML91124
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML92356
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: KRTGR2011
Antal:


Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.