Greb - havegreb - gravegreb - Stengreb

Greb

En greb er et praktisk haveredskab der findes i mange varianter havegreb - gravegreb - Stengreb - Entreprenørgreb som efter navnet kan løse nogen af de mange opgaver der er i haven hvor en spade eller skovl ikke kan løse udfordringen. Vi har et udvalg der dækker alle behov og situationer i havearbejdet. Vi kan levere til samlet set den billigste pris i Danmark inden for 2-3 hverdage. 

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP97532
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.