Grensav mm - Foldesav - topsav - Køb online

Grensav mm

Køb grensave, Foldesav og topsav online og spar 20-60%. Mulighed for betaling med Dankort, Visa, Mastercard og bankoverførsel. Vi er leverandører af grensave, Foldesav og topsav fra b.la. Grouw . Vi tilbyder online handel 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du brug for råd og vejledning ved køb af grensave, Foldesav og topsav, kan vi træffes på e-mail eller telefon. Vi sælger Vgrensave, Foldesav og topsav til professionelle og private.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML91133
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: KRTGR5002
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP97733
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: KRTGR5003
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP97917
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: ML92200
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.