Håndværktøj - kæmpe udvalg til lave priser

Håndværktøj

Søger du håndværktøj til alle typer af arbejdsopgaver, så r du kommet det helt rette sted. Her hos Multikøb.dk finder du et bredt sortiment og store besparelser på håndværktøj. Vi leverer altid din ordre direkte til din valgte adresse, normalt inden for 2-3 hverdage. Alt vores håndværktøj er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Bestilling af håndværktøj fra Multikøb.dk er altid billigt, nemt og bekvemt.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.