Hakke-/skuffejern - Se udvalg i skuffe & hakkejern

Hakke-/skuffejern

Hos os kan du bestille Hakker og skuffejern alt kan købes på nettet. Herved opnår du store besparelser. Multikøb.dk leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-3 dage. Alle skuffejern og hakkejern er kvalitets produkter, som følger de høje danske normer og kvalitetskrav. Vi giver dig Danmarks bedste kundeservice.

Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: HP97531
Antal:
Leveringstid: 2-4 hverdage
Varenummer: HP97542
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.