Havehegn

Havehegn

Vi tilbyder en bred vifte af hegnartikler til alle typer af indhegninger, som f.eks. espalier, forhavehegn, glashegn, trådhegn eller læhegn. Vores serier af havehegnhar forskellige ting at tilbyde, hvis det er naturmateriale du søger, en bestemt farve til hegnet eller et hegn som er vedligeholdelsesfrit. Se mere på Multikøb.dk en verden med masser af spændende muligheder.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.