Havemaskiner

Havemaskiner

Køb dine billige havemaskiner hos Multikøb.dk, herved opnår du store besparelser på dine havemaskiner, så som plænetraktor, plæneklipper, Havefræser og pælebor uden besværet med at stå i kø , for ikke at tale om hjemtransporten. Vi leverer nemlig dine havemskiner direkte til din adresse efter aftale og somregel inden for 2-4 hverdage.

  Billige havemaskiner med fabriksgaranti

Alle havemaskiner leveres med fabriksgaranti og følger de høje danske standarder og kvalitetskrav, så lige meget om du køber en Kompostkværn, Robotplæneklipper eller en Græstrimmer, fra enten Bosch, Mtd, Gardena, Mcculloch eller en af de andre kendte varemærker vi forhandler, så er du sikret på alle måder. 

Plænepleje

Jordpleje

Træ og buskads

Diverse maskiner og tilbehør

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.