Havemøbler - billige kvalitets havemøbler

Havemøbler

Havemøbler skal købes på nettet. Herved opnår du store besparelser. Vi har et stort & spændende udvalg af havemøbler som vi leverer direkte til din adresse, det meste inden for 2-4 hverdage. Alle havemøbler er af høj kvalitet, følger de høje danske standarder og kvalitetskrav dette sikre dig at du få leveret havemøbler der kan klare det hårde danske klima.

Havemøbler og møbelsæt

Tilbehør til Havemøbler

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.