Haveredskaber

Haveredskaber

Det er ikke til at komme uden om at haveredskaber gør dit havearbejde lettere. Mangler du billige haveredskaber til havearbejdet, kan du med fordel kigge blandt vores produkter, som omfatter alt fra havemaskiner, som plæneklippere og trimmere til fliserensere, hækkeklippere og vandingsartikler. Når du handler hos Multikøb, opnår du ud over et stort sortiment også store besparelser på dine indkøb af haveredskaber. Vi leverer direkte til din adresse på få hverdage, så du kan komme i gang med havearbejdet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores haveredskaber eller haveværktøj blot fordi prisen er lav, hos os få du alle de kendte mærker.

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

  • Vi er en lille organisation med få ansatte
  • Vi har skåret mellemleddet væk
  • Vi har alle varer stående ved leverandører og meget få artikler på eget lager
  • Vi gør en dyd i at handle billigt og forhandle de bedste priser
  • Vi har en lav fortjeneste

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.