Havevogne

Havevogne

En havevogn har mange anvendelsemuligheder og gør opbevaringen af dit haveaffald let og enkelt. i Vores sortiment finder du havevogne velegnet til opbevaring af det lette haveaffald til de mere robuste vogne, der er anvendelige til renovation. Uanset hvilken vogn du vælger, er du sikker på et produkt kendetegnet ved kvalitet til fornuftige priser. Har du brug for hjælp til valg mellem vores havevogne eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 71 99 89 58 eller mail info@multikoeb.dk

Leveringstid: 208-210 dage
Varenummer: HP97565
Antal:
Leveringstid: 1-3 hverdage
Varenummer: HP93190
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.