Hønsehus

Hønsehus

Høns der kagler og en hane der galer og friske æg til morgenbordet eller æggekage til frokostbordet, fra dine egne høns i haven! Drømmen om landlig idyl bringes i stadig stigende grad ind til villakvarteret eller for den sags skyld midtbyen, nye eksklusive villaer til hønsene bliver det både nemmere og mere lækkert at hente æg fra hønsegården i baghaven.

Leveringstid: 53-55 dage
Varenummer: 505-199
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for Auto, Elartikler, Havecenter, Isenkram & bolig, IT & audio, Legeplads, Legetøj, Værktøj - vi har over 28.000 produkter i webshoppen fra blandt andet.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.