Hoppeborg - Køb billig Hoppeborge

Hoppeborg

Køb din hoppeborg hos Multikøb. Alle vores oppustelige hoppeborge er selvfølgelig autoriseret og EU certificeret, så du kan være sikker på, at få de den bedste kvalitet til dine børn når du handler legetøj Multikøb. Vores modeller har kapacitet op til tre børn svarende til 135 kg. Se vores flotte forskellige modeller som dine børn med garanti vil elske. Vælg mellem et hoppeborgslot eller et eksotisk krokodille slot med rutchebane. Vi forhandler et af nettets mest favorable priser og kan levere dine varer mellem 2-4 hverdage direkte hjem til din dør.

Leveringstid: 54-56 dage
Varenummer: 805-644
Antal:
Leveringstid: 184-185 dage
Varenummer: MCU17853301
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU17852262
Antal:
Leveringstid: 1-2 hverdage
Varenummer: MCU17852056
Antal:

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter til private og erhverv, vi har over 60.000 produkter i webshoppen.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig faste lave priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på en tidligere normalpris ved os, som varen har været solgt til i min. 6 uger hos os selv eller forskellen på en normalpris ved en konkurrent, dog ikke kampagnepriser eller tidsberammet tilbud.