🔄 Returnering »

Læs mere om indpakning  og  værdiforringelse ved returnering af privatkøb

Du har ret til at fortryde dit køb inden 30 dage efter levering. De første 14 dage fuld returret og pengene tilbage jvf. nedenstående . De næste 16 dage kan man få et tilgodebevis hvis varen leveres tilbage i uåbnet stand og er os i hænde senest på 30. dagen, pakker bestilt på tilgodebevis kan kun retureres mod et nyt tilgodebevis.Er pakken afhentet på vores adresse eller et afhentningssted er der kun 14 dages fortrydelsesret. Er Varen modtaget sendes denne retur til os returfragt betaler køber.I forbindelse med Jul og lign. hvor der er forlænget returret ud over 30 dage, vil det være en forlægelse af de 16 dage hvor man får tilgodebevis.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

1. har modtaget din vare

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4. Dog ikke på leveringer af produktionsvarer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Det fremgår af varen om det er en produktiosnvare. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker , hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware.

5. Ingen returret; Produkter som laves om efter købers specifikke ønske tages ikke retur. Dvs. Produktet er lavet på special mål eller er ændret med et hul efter ønske eller en farve som ikke er standard, feks. vaske som får lavet et hanehul eller badekar, hvor der bestilles armatur til karkant, hvor der laves huller til armaturet dvs Produktet ikke længere er et standardprodukt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give
os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Bemærk udgifter til returnering er for egen regning, send en mail med tracking information til info@multikoeb.dk. Så længe orde lever op til punkterne i returbetingelserne sendes varen blot retur efter advisering på mail eller telefon.

For at du kan fortryde købet uden værdiforringelse, skal varen være i væsentlig samme stand og mængde. Det betyder at du gerne må åbne varen og besigtige den i det omfang som du ville kunne i en fysisk butik. Du kan dog ikke tage varen i reelt brug. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

For at undgå værdiforringelse af en returvare, anbefaler vi følgende:

1: Undlad at tage varen i brug, hvis du agter at sende den retur

2: Behold originalemballagen og undlad at beskadige- påklistre- eller skrive på den. Originalemballagen skal forstås som den varen er i den kan være en blister pakke en farvet kasse med spec. på IKKE den brune papkasse varen med originalemballage er i

3: Anskaf og benyt en decideret returemballage (papkasse el. lign.)

På denne måde leveres varen altid tilbage i den stand den er modtaget og beskadiges ikke under transporten

Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, da den herved kommer retur til vores leverandørs lager eller vores lager, vi vil dog anbefale at give os besked pr mail eller telefon når dette er sket så vi i de tilfælde varen ikke leveres på vores adresse hurtigt kan finde frem til den og kreditere varen.

Er Varen modtaget sendes denne retur til os returfragt betaler køber, køber har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Varer sendt pr. efterkrav, Ufranko eller lign. modtages ikke. Pakker der sendes med Post Danmark skal sendes MED OMDELING.

Ved returnering anbefaler vi at du bruger Post Danmark, GLS eller lign. fragtfirmaer hvor pakkerne kan spores, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal genplacere varen i producentens originalemballage og derefter pakke den forsvarligt ind i korrekt fragtemballage, på en måde hvor pakken ikke kan smadres eller tage skade, husk det er afsender der hæfter ved skader hvis pakken ikke er sendt korrekt, send pakken sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Pakken skal sendes til følgende adresse:

Multikøb.dk
Nørregade 17
8850 Bjerringbro

Ved returnering af varer der ikke kan sendes med Post Nord dvs. badekar, våbenskabe samt motionscykler mv kontakt da os pr mail info@multikoeb.dk, da dissse varer ikke nødvendig skal sendes til den oplyste adresse.

Læs mere om indpakning  og  værdiforringelse ved returnering af erhvervskøb

Det solgte modtages kun retur efter forudgående aftale, aftalen laves inden et køb og gælder 7 dage fra modtagelsen af varen. Returvarer skal altid sendes franko til Multikøb.dk. Man kan ikke nægte at modtage pakken med mindre der er aftalt returret. Returnering kan kun ske i ubeskadiget original-emballage og ikke bære præg af at have været taget i brug. Returvarer krediteres med et fradrag på 15% af salgsprisen. Ordre ældre end 7 dage vil der blive returneret. Er der ingen returaftale kan varen ikke returneres.

For at undgå værdiforringelse af en returvare, anbefaler vi følgende:

1: Undlad at tage varen i brug, hvis du agter at sende den retur

2: Behold originalemballagen og undlad at beskadige- påklistre- eller skrive på den.

3: Anskaf og benyt en decideret returemballage (papkasse el. lign.)

DER MÅ IKKE SKRIVES ELLER PÅKLISTRES MÆRKER ELLER LIGN. PÅ ORIGINAL EMBALLAGEN, da den intakte og originale emballage altid er en væsentlig del af varens værd. Har pakken været åben skal den lukkes med klar tape så pakken er salgsbar. Når varen er modtaget retur går der op til 7 dage inden kreditering.

Tilbage til kundeservice

Derfor er Multikøb billigere

Multikøb.dk er Danmarks største online forhandler og har siden 2007 leveret kvalitetsprodukter inden for VVS, værktøj, havecenter, El-artikler samt hus og bolig - vi har over 200.000 produkter i webshoppen fra blandt andet: Bosch, Bahco, Bamix, Ventus vejrstationer, Hansgrohe, Vola og mange andre.

Grundene til at vi er billigere og kan give dig de bedste priser er fordi:

Vi har over 100.000 besøgende kunder om måneden og sætter en ære i at give den bedste kundeservice. Hos Multikøb vil vi gerne have at du som kunde, er tryg ved at handle hos os, så du vender tilbage næste gang du vil sparer penge. Vi tilbyder en kundeservice som du kan kontakte alle hverdage. (Bemærk prisen vi oplyser som spar pris er forskellen på at bestille online og bestille og få vejledning i vores fysiske forretning i Bjerringbro.